0848-777 352

Welke verschillende schoonmaak vacatures zijn er?

Denk je erover na om schoonmaker te worden? Leuk, maar dan is het uiteraard handig om te weten wat voor soorten schoonmaak vacatures er zijn. Zo kan jij de tijd nemen om te kijken wat er het beste bij jou past! En goed nieuws, er zijn vele diverse schoonmaakbedrijf vacatures dus er zit vast wel wat voor jou tussen. Wij gaan het daar in dit artikel uitgebreid over hebben. Hieronder een aantal schoonmaak vacatures met de bijbehorende taken.

Schoonmaak vakantiehuizen

Er zijn vele vacatures voor de schoonmaak van vakantiehuizen in diverse vakantieparken. Elke dag ziet er net wat anders uit waardoor het niet zulk eentonig werk is. Jouw taak is, om de huisjes schoon en netjes te maken voordat de nieuwe gasten arriveren. Denk hierbij aan: stofzuigen, dweilen, opruimen en ga zo maar door. Uiteraard mag je ook altijd een gezellig praatje met de gasten maken. Alles om hun de optimale vakantie te geven! Bekijk bijvoorbeeld de diverse schoonmaak vacatures Utrecht

Huishoudelijke hulp

Vind jij het sociale aspect belangrijk? Dan is dit beroep wellicht wat voor jou. Ze zoeken vriendelijkheid, vaardigheid, flexibiliteit en een goed gedrag. Je helpt mensen bij de huishoudelijke taken. Vaak is er tijd voor een gezellig praatje. Je helpt vaak mensen die deze taken niet meer zelfstandig kunnen uitvoeren. 

 • Denk hierbij aan dagelijkse en wekelijkse taken zoals:
 • Stofzuigen
 • Dweilen
 • Schoonmaken badkamer & WC
 • Opruimen
 • Etc.

Schoonmaak ziekenhuizen

Ziekenhuizen zien er altijd spik en span uit. Je kan amper een enkel stofje of een beetje viezigheid vinden. De hygiëne in een ziekenhuis is uiteraard erg belangrijk! Daarom is er hier altijd veel werk in te vinden. De schoonmaak van het ziekenhuis kan je onderverdelen in verschillende taken. Bekijk het internet eens af en zoek wat het beste bij jou past!

Schoonmaak horeca

De hygiëne binnen de horeca kan uiteraard niet ontbreken. Hierbij komt ook het sociale aspect weer kijken. Wanneer jij onder de openingstijden de schoonmaak van de horeca verricht, mag je zeker een praatje maken met de gasten. Je werkt vaak in een gezellig team en de taken zullen per dag weer verschillen.

Schoonmaak scholen

Scholen, het zijn vaak grote gebouwen met vele ruimtes. Je kan het al raden, de vraag naar schoonmakers voor scholen is ook erg groot. Vaak doe je dit na de sluitingstijden van de scholen maar in sommige gevallen ook gedurende dag. Je maakt verschillende ruimtes schoon.

Denk hierbij aan:

 • Lokalen
 • Gangen
 • Toiletten
 • Kleedkamers
   
Ga naar Regionaal
Nationale vacatures Internationale vacaturesites Regionale vacaturesites Vacatures Drenthe Vacatures Flevoland Vacatures Groningen Vacatures Limburg Vacatures Friesland Vacatures Overijssel Vacatures Gelderland Vacatures Utrecht Vacatures Zuid-Holland Vacatures Zeeland Vacatures Noord-Brabant Vacatures Noord-Holland