0848-777 352

Werkgevers

Wanneer u als bedrijf wilt groeien om doelstellingen te behalen dan kan het voorkomen dat u nieuwe medewerkers nodig heeft. Als werkgever kunt u door gebruik te maken van een vacaturesite een heleboel tijd besparen die u anders kwijt zou zijn aan het vinden van de beste kandidaat voor uw baan. Plaats of laat uw vacature online plaatsen en vind snel en gemakkelijk de beste werknemers voor uw openstaande functie. 

Goed en betrouwbaar personeel is van hoge waarde vandaag de dag, nu meer dan ooit. Doordat thuiswerken de nieuwe norm is, is het van groot belang dat u elkaar kunt vertrouwen. Maar hoe gaat u de juiste kandidaat vinden nu het gehele sollicitatieproces online plaatsvindt? Door een campagne te runnen op de door u gespecificeerde eisen wordt het vinden van de juiste kandidaat makkelijker. De kandidaten worden eerst door uw partner gescreend en pas als zij denken dat dit een match kan worden, wordt de kandidaat doorgezet. Dit scheelt u enorm veel tijd en u bent er van verzekerd dat de individu waarmee u in gesprek gaat van het juiste kaliber is.

Voordelen

Als werkgever kunt u snel en gemakkelijk de beste kandidaten voor een openstaande functie vinden. Het aanmelden bij een vacaturesite kent daarnaast enkele voordelen voor u als werkgever. Hier staan ze voor u op een rijtje:

    • Een vacaturesite heeft een groot bereik;
    • Als werkgever bent u beter vindbaar;
    • Vacatures kunnen snel geplaatst worden;
    • Biedt een duidelijk overzicht aan werkzoekenden;
    • Het internet is overal en altijd beschikbaar.

Vacaturetekst

U geeft aan wat voor tekst u op uw vacature wilt met daarop vermeld wat de eisen van de kandidaten zijn en wat de baan inhoudt. Uw tekst wordt dan aangepast naar aansprekende en pakkende content, dit betekent dat ervoor wordt gezorgd dat uw vacature vaker gezien wordt. Ook wordt er gebruik gemaakt van de benodigde sociale media kanalen. Is bijvoorbeeld uw doelgroep veel actief op Instagram met de zoekopdracht ‘technische trends’ dan worden uw technische vacatures hier getoond. Daarnaast zijn er nog talloze andere manieren om de gewenste doelgroep uw vacature te tonen. 

Content plaatsen

Is uw vacature volledig gevuld met aanspreekbare en pakkende content en hebben wij een duidelijk beeld van uw doelgroep? Dan is de volgende stap; het plaatsen van de content. Dit gebeurd natuurlijk onder uw bedrijfsnaam zodat u ook naamsbekendheid creëert onder potentiële werknemers. 

Direct aan de gang?

Wanneer u aangemeld bent bij een van de programma’s dan worden de aanmeldingen zo snel mogelijk opgepakt en na gebeld. De binnengekomen kandidaten worden hierna gescreend en eventueel doorgezet naar u. Er wordt gezorgd dat de uiteindelijke kandidaat onder goede begeleiding naar het eerste (online)gesprek komen. 

Hiernaast zijn wordt er door middel van verschillende kanalen ook actief gezocht naar passende kandidaten. Er wordt actief gezocht tussen verschillende profielen op de platformen zoals Indeed, Monsterboard, LinkedIn en Werk.nl. Deze platformen hebben talloze profielen van werkzoekende waar de kans op het vinden van de juiste kandidaat zeer hoog is. 

Nationale vacatures Internationale vacaturesites Regionale vacaturesites Vacatures Drenthe Vacatures Flevoland Vacatures Groningen Vacatures Limburg Vacatures Friesland Vacatures Overijssel Vacatures Gelderland Vacatures Utrecht Vacatures Zuid-Holland Vacatures Zeeland Vacatures Noord-Brabant Vacatures Noord-Holland