0848-777 352

Bijbanen

Bent u op zoek als werknemer naar parttime vacatures of bent u juist als werkgever op zoek naar parttime werknemers? Dan kunt u dit beide vinden op de verschillende vacaturebanken! Doordat parttimers de mogelijkheid hebben om hierop te filteren op de vacaturebanken, zien zij alleen de daarvoor geschikte resultaten. Doordat de werkgevers de vacatures zo hebben opgesteld dat het duidelijk is dat het om een parttime baan gaat, is het solliciteren op de betreffende vacature vaak snel gedaan! 

Wat voor bijbanen zijn er?

Er zijn talloze verschillende functies die u op basis van parttime kunt uitvoeren. Denk hierbij aan voorbeelden zoals werken als postbode in de ochtenden, een deeltijdbaan in een winkel of een nachtdienst in een groot distributiecentrum. Bij iedere baan zijn er vaak ook mogelijkheden tot bijbanen en hierdoor zijn er te veel voorbeelden om ze te benoemen. Maar dit is een goed teken voor de werknemers omdat er altijd wel wat te vinden is! 

Voor de werkgevers is dit natuurlijk ook een voordeel want zij kunnen gemakkelijk de kandidaten die op zoek zijn naar een fulltime baan er tussenuit filteren. Bij veel vacaturebanken wordt er ook de mogelijkheid gegeven om de werknemers te laten filteren op het gewenste aantal uren. Hierdoor wordt de zoekopdracht nog specifieker en kunt u hier als werkgever weer op in spelen. 

Hoe vind ik parttime vacatures?

Zoals hierboven vermeld is het filteren op uw specifieke wensen bij vele vacaturebanken mogelijk, dit geld voor zowel regionale, internationale en niche vacaturebanken. Wanneer u uw voorkeuren heeft aangegeven in het menu, dan verschijnen de gevonden resultaten naar voren. Bij veel partijen is het zoeken van de passende vacature zo makkelijk gemaakt door de vacature bank dat het bijna onmogelijk is om geen passende match te vinden. 

Veel van de vacaturesites hebben als vereiste dat u zowel als werkgever en werknemer een account moet aanmaken. Wanneer u dit gedaan heeft dan kunt u ook filters op ‘account-niveau’ instellen en meldingen krijgen wanneer er een nieuwe passende zoekopdracht of vacature naar voren komt. Een parttime baan vinden via vacaturebanken gaat dus net zo gemakkelijk als het vinden van een fulltime baan!


 

 

Ga naar Vacaturetips
Nationale vacatures Internationale vacaturesites Regionale vacaturesites Vacatures Drenthe Vacatures Flevoland Vacatures Groningen Vacatures Limburg Vacatures Friesland Vacatures Overijssel Vacatures Gelderland Vacatures Utrecht Vacatures Zuid-Holland Vacatures Zeeland Vacatures Noord-Brabant Vacatures Noord-Holland