0848-777 352

Het succes van uitzendbureaus, het blijft stijgen

Vijf jaar geleden zag de arbeidsmarkt er totaal anders uit. En we mogen gerust stellen dat ze er binnen vijf jaar opnieuw anders zal uitzien. Flexibiliteit, snel op de bal spelen, als bedrijf enkel betalen voor wat je krijgt, als werknemer niet willen vastgroeien in een job... het zijn enkele trends die we sterker en sterker naar voor zien komen. De manier van werk zoeken en werk aanbieden verandert gestaag. Hoe speelt een uitzendbureau zoals Uitzendbureau N2People hierop in? Lees het hier!

Flexibiliteit in een hedendaags jasje: het uitzendbureau

Uitzendbureaus zijn in het leven geroepen om tijdelijk werk te beheren en te coördineren. Dat is al decennia lang hun grootste rol. Maar dit is vandaag de dag niet meer voldoende. Werkkrachten zijn flexibel en zijn niet meer gebonden aan landsgrenzen. Soms worden er specialisten gehaald uit andere landen, gewoon omdat er een tekort is in Nederland in hun domein. Anderzijds gaan werkkrachten op zoek naar werk en komen in andere landen, onder meer Nederland, terecht. Een multiculturele gerichtheid is waar ze bij Uitzendbureau Uden al heel wat ervaring mee hebben. 'De juiste persoon op de juiste positie' komt op de eerste plaats, pas daarna komt de leeftijd, geslacht, nationaliteit... Een andere trend die we zien is het constant bijscholen van personeel. Als werkkracht heb je vaak niet meer voldoende aan je diploma. Bijscholing is de boodschap. De grote uitdaging van uitzendbureaus is om hierop in te spelen.

Je personeel goed verzorgen loont

Hoe maak je nu als uitzendbureau het verschil? Waarin kun je uitblinken ten opzichte van andere uitzendbureaus? Het zit ‘m vaak in ‘kleine’ dingen, ‘details’, die toch alsmaar belangrijker worden. Zo zal je bijvoorbeeld beter en gemotiveerder werken als je in goede omstandigheden kunt werken. De werkvreugde stijgt, je werkgever is nog meer tevreden over jou. Dat is een gegeven dat zij bij Uitzendbureau N2People zeer goed begrepen hebben. Zaken zoals het aanbieden van huisvesting dicht bij het bedrijf waar je werkt, gerichte opleidingen of degelijke werkkledij... Dit zijn maar enkele voorbeelden van hoe dit uitzendbureau omgaat met werk aanbieden.

Partnership voor de toekomst

Uitzendkrachten worden opgeleid zodat ze nog beter matchen met werkgevers. De bedrijfscultuur is belangrijk en daarmee wordt ook rekening gehouden bij de selectie van kandidaat-uitzendkrachten. Niet alleen de uitzendkracht wordt er beter van, ook de relatie met klanten-bedrijven wordt hierdoor sterker. Met andere woorden: er wordt niet op korte, maar op lange termijn gedacht. En dit geeft nog altijd het beste resultaat.

Ga naar Vacaturesites
Nationale vacatures Internationale vacaturesites Regionale vacaturesites Vacatures Drenthe Vacatures Flevoland Vacatures Groningen Vacatures Limburg Vacatures Friesland Vacatures Overijssel Vacatures Gelderland Vacatures Utrecht Vacatures Zuid-Holland Vacatures Zeeland Vacatures Noord-Brabant Vacatures Noord-Holland