0848-777 352

Voor werkgevers

Als werkgever bent u ook altijd op zoek naar het juist personeel. Het liefst ook nog naar personeel dat ‘s ochtends niet eerst een file heeft moeten trotseren of door een gemiste trein te laat komt. Dit is op te lossen door lokaal/regionaal te kijken naar het juiste personeel. 

U als werkgever heeft ook de mogelijkheid om de manier van werken te benoemen op uw vacature. Wilt u bijvoorbeeld dat er enkele dagen vanuit huis gewerkt wordt, dan kunnen werkzoekende aangeven of ze hier voor open staan.  

Vacaturelinq

Het is altijd moeilijk om die ene goede kracht te vinden voor uw openstaande vacature. Maak daarom gebruik van ons netwerk van specialisten met allen een achtergrond in de uitzend-, detachering en werking- & selectiebranche. Informeer naar diverse succesvolle campagnes die wij via internet ( Google, Linked In, Facebook, Instagram, Youtube en nog meer ) uitgerold hebben en onderhouden.

 

Ga naar Flexibel werken en MVO
Nationale vacatures Internationale vacaturesites Regionale vacaturesites Vacatures Drenthe Vacatures Flevoland Vacatures Groningen Vacatures Limburg Vacatures Friesland Vacatures Overijssel Vacatures Gelderland Vacatures Utrecht Vacatures Zuid-Holland Vacatures Zeeland Vacatures Noord-Brabant Vacatures Noord-Holland